Acomplia

Idéer är gjorda för att delas

Duktigt företag inom UGL och UGL utbildning på rekommendation

För ett tag sedan letade jag efter ett seriöst bolag som kan sköta min digitala marknadsföring så att jag slipper att tänka så mycket på det, utan mer pyssla med det jag kan bäst, vilket är att sälja varor både i fysisk butik men även på nätet. Jag fick för några veckor tag på företaget High End Media i Borås som hittills visat sig vara dels både väldigt kompetenta och erfarna men även väldigt intresserade av att det skulle gå bra för oss båda. Lite som ett win-win-upplägg. Det passar mig som handsken och jag kan verkligen rekommendera dem efter att bara jobbat tillsammans med dem några veckor som sagt. 

Till och med när jag häromdagen ställde frågan efter produkter och tjänster som de inte alls bedriver eller erbjuder så hjälpte de till. Jag frågade efter en kurs eller utbildning där jag eller någon av mina anställda kunde gå för att utvecklas inom företaget och få det att lyfta ännu mer. Utan att blinka så svarade de att de kände till flera sådana bolag men att de rekommenderade uglutbildarna som en duktig och prisvärd aktör inom detta område. När jag sedan ställde frågan om hur jag hittar dem rent praktiskt så gav de mig uglutbildarna.se, där jag själv kunde gå in och läsa om dem. Jag lånade deras telefon när jag ändå satt på plats och fick prata med en Stephan Eberdal som också gav ett väldigt seriöst och kunnigt bemötande. 

Jag blev såld direkt och bokade 2 kurser inom UGL redan kommande månad. Med referenserna från High End Media och Stephans första bemötande så var det inget att tveka på, så om några veckor är det bara att packa väskorna för då bär det av till Göteborg för en UGL utbildning.

Lägg till kommentar

Loading