Acomplia

Idéer är gjorda för att delas

Seriöst företag inom sökmotoroptimering är målet

Jag driver ett företag och håller igång några några bloggar inom lite olika områden som jag tycker är svårt att nå ut med till gemene man. Att hitta seriösa företag som arbetar med SEO eller sökmotoroptimering är väldigt svårt anser jag. Det är en hel djungel där ute och där alla säger att de är bäst inom området dvs digital marknadsföring. Sendan jag gick online med mitt företag så är det minst 2 nya säljare per dag som ringer och erbjuder sina digitala tjänster. En del hävdar att de ringer från Google och andra menar att de är bäst i världen, men vid lite research visar det sig att de är 1-3 anställda och omsätter bara några miljoner.

Det har fått mig att analysera och forska lite i det, då min nyfikenhet behöver stillas och jag är samtidigt genuint intresserad av hitta en seriös aktör som verkligen levererar vad de säger och inte bara ger mig en innehållslös säljklyscha om "att vi fixar det bäst och billigast, skriv bara på här". Jag är helt enkelt på jakt efter ett seriöst företag som verkligen vill samarbeta med mig och som bryr sig om mitt företags utveckling. Och inte bara för några månader framöver utan på längre sikt, vilket jag gärna ser på flera decennier om möjligt.

Såhär 6 månader senare tror jag ha hittat lösningen. Jag läste om ett företag i ett forum och på en tråd om olika SEO-bolag. Där var det några stycken som rekommenderade ett nystartat företag som låg i Borås. High end media hette de och drivs av 4 stycken väldigt erfarna personer som alla hade mångårig erfarenhet av digital marknadsföring och framförallt sökmotoroptimering och googleannonsering. Trots sin unga ålder så var de rekommenderade av flertalet företag som redan initialt hade visat stor samarbetsvilja och kunskap  Några av företagen beskrev även redan ekonomiska framgångar vilket är enormt ovanligt inom SEO, för positiv och synbar effekt vet jag dröjer flera månader innan man kan se rent konkret.

Jag tog kontakt med dem häromdagen och mina första kontakter har bara varit goda så långt. Nu sitter jag och väntar på att få en offert imorgon. Det är lite som dagen innan julafton när man var liten. Jag både hoppas och tror att jag hittat rätt i SEO-djungeln. Jag får återkomma i ärendet när jag vet mer, men det känns verkligen bra såhär långt.

 

Lägg till kommentar

Loading