Galleri Hjertstedska Villan

Galleri Hjertstedska Villan

Men välkomna ska ni vara till min lilla blogghörna. Idag har jag inte mått så bra faktiskt, jag tror att det är en stor förkylning som träder sig fram genom kroppen. Men vad gör det när man har hittat en otrolig utställning av konst i Falkenberg?

Jag har hittat Galleri Hjertstedska Villan och de har ibland jättefina och intressanta konstutställningar och jag var på en sådan i helgen. Jag har alltid tyckt om konst och ända sedan jag var liten har jag gått på utställningar av konst i Falkenberg med min farmor och farfar eftersom det var de som introducerade det till mig. Jag gick design på gymnasiet eftersom jag är intresserad av att själv sätta ut mina verk på utställningar och det är en dröm som sitter i än idag. Jag har inte haft så mycket tid att skapa själv men jag har gått på många utställningar av konst i Falkenberg och min favorit var den som Galleri Hjertstedska Villan satte ut. De har inte en öppen utställning året om, utan de har öppet ibland så man får hålla koll på lite när tiden är inne. Jag ska nu i framtiden självklart gå på deras utställningar. Varför jag tyckte om det så mycket var för att det var så mycket olika konst. Det var liksom inte bara nutida konst, konst från 100 år tillbaka eller samma tema generellt, utan det var som sagt mycket blandat så det passar alla. Eftersom mina farföräldrar är ganska gamla så har de inte möjligheten att gå på utställningar så har jag berättat för dom om allt så att de kan känna sig involverade fortfarande. Tack för mig.  


Kommentarer är stängda.