Massage i Vaggeryd

Massage i Vaggeryd

Hejsan på er alla mina fina läsare! Det betyder så mycket för mig att få sitta framför datorn och blogga. Det är särskilt roligt när jag ser att ni läsare har kommenterat det jag har berättat förut. Jag skriver ju här i bloggen vareviga dag, men så har jag ju också tid till detta, sjukskriven som jag är för utbrändhet! Idag ska jag berätta för er om ett massageinstitut som heter MuslelRo och det är ett perfekt företag för alla som söker massage i Vaggeryd med omnejd.   

Jag är den där rediga människan som alltid ställer upp på allt och alla och aldrig heller klarar av att säga nej på jobbet. Till slut gick jag in i den berömda väggen och nu är en del av min rehabilitering att gå på behandlingar i massage. Uppriktigt sagt så är jag en sådan där kvinna som alltid har tänkt på alla andra och gärna köpt presenter som jag har gett bort men faktiskt varit för snål för att unna mig själv någonting. Nu håller jag på att lära mig att tycka bättre om mig själv så självklart ska jag lägga några hundralappar ibland på att gå på denna underbara massage i Vaggeryd. Jag är verkligen glad över att jag nu har kostat på mig det här, det är jag värd, och du är också värd bara det bästa, för DU är den viktigaste personen i ditt liv. Det känns som om jag ger bort en vacker gåva till mig själv, varje gång som jag går dit för att få massage här i Vaggeryd. Den här massagen får mig att må mycket bättre och jag hoppas att jag ska kunna börja jobba på halvtid om ett par veckor. Det var allt jag hade att ta upp med er nu men jag säger på återseende. 

 


Kommentarer är stängda.