Massage om en stund

Massage om en stund

Hej och god förmiddag och välkomna tillbaka till mig och till ett inlägg om massage. Idag är det tisdag och det är veckans bästa dag, i alla fall för mig för jag brukar boka in en timme på förmiddagen för massage. Eftersom det här med att ha ont i muskler och leder tycks vara något som nästan alla i min ålder lider av så tänkte jag därför att jag skulle skriva ett inlägg för att berätta för er om den massage i Klippan som jag får, och som ni också kan få ifall ni skulle tycka att detta verkar bra. Innan jag flyttade till Klippan så har jag vänt mig till några andra företag för att få massage, men jag måste uppriktigt och ärligt säga att den massage som har funkat bäst på mig är den jag får när jag går till Eva Klang Friskvård & Underhållning.  

Det är massage som mjukar upp spända muskler och inte kostar det mycket för att få denna underbara massage i Klippan. Sedan är det på det sätter att det är så fantastiskt avslappnande. Jag känner mig som en ny människa varje gång jag har varit hos Eva Klang Friskvård & Underhållning för att få massage i Klippan. Även företagsmassage är något som erbjuds, och jag håller på att bearbeta min chef så att vi på min arbetsplats ska kunna få massage. Vi får se hur det går, jag vill inte säga att min chef är snål, men han ska alltid fundera in i det oändliga innan han kan fatta beslut oavsett vad det gäller. Nu ska jag snart skynda mig iväg så det är väl bäst att jag sätter punkt för det här inlägget så jag inte blir sinkad. 


Kommentarer är stängda.