Österbergs Antikt & Kuriosa

Österbergs Antikt & Kuriosa

Hej igen! Vad roligt att det numera är så pass många av er som har hittat hit till min lilla hörna av nätet och att ni dessutom har börjat engagera er lite mer nere i kommentarerna. I mitt inlägg här idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om en av de sakerna som jag har fått in en del frågor kring nu under den senaste tiden och det handlar ju nämligen om det här med dödsbo här Blekinge samt vart man finner antikt på loppis och second hand här omkring.

Eftersom att jag numera vet att det är så pass många av er som har uttryckt ett intresse för detta nu, så tänkte jag därför att jag skulle ta och dela med mig av ett företag vid namn Österbergs Antikt & Kuriosa som sysslar med just detta. Det här är ett företag som jag själv har valt att vända mig till och som jag verkligen tycker att ni också ska kika lite närmare på ifall ni nu då är intresserade av antikt och att gå och fynda på loppis och second hand. Jag tycker i varje fall att Österbergs Antikt & Kuriosa är hur bra som helst och därför så hoppas jag givetvis på att ni kommer att kika på dem och vad de har att erbjuda. Hur som helst, så ska jag dock nu inte skriva på så himla mycket mer i det här inlägget, men jag hoppas ändå att det nu på något sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att finna det som ni söker efter hos just detta företag. Ifall ni skulle vilja ta och läsa på lite mer om dem och vad ni kan tänkas finna hos dem, så slänger jag även in en länk till deras sida!


Kommentarer är stängda.